moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Erik

Support & Implementatie

"Ik hou van techniek en mensen helpen, bij Moovd combineer ik dat door ervoor te zorgen dat onze oplossingen moeiteloos worden gebruikt."
Bekijk het interview van Erik Kortman

Welk gevoel geeft het jou om bij Moovd te werken?

Het geeft me een enorm gevoel van voldoening om bij Moovd te werken, omdat we daadwerkelijk een oplossing bieden voor een groot maatschappelijk probleem. Als ik zie hoeveel mensen op de wachtlijsten staan en dringend behoefte hebben aan mentale zorg, voelt het geweldig om elke dag een bijdrage te leveren aan het aanpakken van deze problemen. We blijven voortdurend innoveren en verbeteren, zodat therapeuten de best mogelijke zorg aan hun cliënten kunnen bieden. En dat is heel erg gaaf om onderdeel van te zijn. 

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik word gelukkig van het zien van de impact die onze ontwikkelingen hebben op het leven van therapeuten en de cliënten die zij helpen. Ik hou van techniek en mensen helpen, bij Moovd combineer ik dat door ervoor te zorgen dat onze oplossingen moeiteloos worden gebruikt. Daarmee draag ik direct bij aan de kwaliteit van zorg en ga ik met een voldaan gevoel naar huis. 

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Ik krijg veel energie van werken in een team dat samenwerkt aan het verbeteren van de mentale gezondheidszorg en het creëren van positieve veranderingen in het leven van mensen. Het feit dat we elke dag alles op alles zetten om weer vooruitgang te boeken voor de mentale gezondheidszorg in de hele wereld. De motivatie van iedereen is fantastisch en aanstekelijk. Wat hierbij misschien wel het belangrijkste is, is dat we naast hard werken ook veel lol hebben in wat we doen. Daarom ga ik met veel plezier naar mijn werk!

Andere inspiratie verhalen