moving therapy forward

Het succesverhaal van Yorinde

UX-designer

"Ik wordt echt gelukkig als ik bedenk op welke schaal we mensen helpen met mentale problemen."
Bekijk het interview van Yorinde Zomer

Welk gevoel geeft het jou om te werken bij Moovd? 

Werken bij Moovd geeft me een enorm gevoel van voldoening en trots. Het is fantastisch om elke dag te kunnen bijdragen aan de mentale gezondheid van mensen en te weten dat mijn werk écht een verschil maakt in hun leven. De combinatie van technologie en psychologie biedt zoveel mogelijkheden en ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan kan leveren. Ik voel me nuttig en waardevol als onderdeel van het team dat bij Moovd werkt.

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik word echt gelukkig van mijn werkzaamheden bij Moovd als ik bedenk op welke schaal ik hier mensen kan helpen. Als psycholoog had ik dit alleen 1 op 1 kunnen doen, het is fantastisch dat de toepassingen die we samen bouwen mensen over de hele wereld helpen. Het geeft me daarom een enorme voldoening dat ik mijn kennis van psychologie en technologie kan combineren om écht bij te dragen aan het mentale welzijn van zoveel mensen.  

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Werken bij Moovd geeft me enorm veel energie omdat ik weet dat we als team bijdragen aan een betere mentale gezondheidszorg en therapie voor meer mensen toegankelijk maken. Het is fantastisch om te weten dat we met ons werk de kwaliteit van leven van mensen kunnen verbeteren. Het feit dat we als development team samenwerken aan deze missie, geeft me veel energie en motivatie om door te gaan. 

Andere succesverhalen