moving therapy forward

OUR MIND

Wij zijn Moovd, leer ons kennen
Borrels

Houd jij van een borrel en een dansje?

Jij vindt het leuk om je nieuwe collega’s beter te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje. Voor jou zijn VRIJMIBO’s en teamuitjes de ideale gelegenheid om het teamgevoel te versterken. Kan jij niet wachten om onderdeel te worden van ons hechte team? Kijk dan direct of er een vacature open staat die bij jou past! 

meer Borrels
Evenementen

Vertegenwoordig jij ons wereldwijd op de belangrijkste beurzen en congressen?

Zie jij jezelf al staan op de volgende editie van CES Las Vegas? Vind jij het gaaf om Moovd te vertegenwoordigen op de belangrijkste beurzen in binnen- en buitenland? Dan pas jij in ons dreamteam! Jij gaat waar je ook spreekt het verschil maken. Help jij mee om de wereldwijde beweging op gang te brengen?

meer Evenementen
Awardshows

Vier jij met ons de volgende overwinning?

Je haalt het uiterste uit jezelf zodat we samen prijs na prijs winnen. Dit vier je graag samen met jouw collega’s! Ben jij er klaar voor om de volgende prijs binnen te slepen?

meer Awardshows
Brainstorms

Bepaal met ons de nieuwe richting van de mentale gezondheidszorg

Denk jij mee over hoe we wereldwijd de autoriteit worden in de GGZ? Jij bent niet op je mond gevallen en spart graag met collega’s over de stappen die we moeten nemen. Verandert de wereld? Dan verander jij mee, want jij wilt voorop lopen en richting geven aan de zorg! 

meer Brainstorms
Goede doelen

Help jij mee aan vette acties voor goede doelen?

Jij krijgt een enorme drive van mensen helpen. Je stroopt graag de mouwen op om het maximale resultaat te behalen voor diegenen die dit het meeste nodig hebben!

meer Goede doelen