moving therapy forward

Head of Development

Houd jij van werken in een platte organisatie waar je vertrouwen krijgt en mee mag ondernemen? Krijg je energie van samen de mouwen opstropen om de wereld van zorg echt te veranderen, met veel technische uitdagingen? Zoek je een werkplek waar Twentse nuchterheid en wereldwijde ambitie gecombineerd worden? Waar alleen ambitieuze, betrokken en competente collega’s werken? Dan pas jij wellicht in ons team. 

 

Dit ga je bij ons doen

Als Head of Development leid je een team van getalenteerde software engineers en houd je grip op budget, personeelscapaciteit en de professionele groei van je collega’s. Daarnaast ben je cruciaal in de technische keuze die Moovd maakt, ontwikkel je een visie en stuur je samen met je team naar een internationaal softwarebedrijf. Moovd maakt een interessante overgang van start-up naar scale-up en jij speelt een cruciale rol in deze groeifase. Je krijgt de kans om, als onderdeel van het managementteam, ons product internationaal te positioneren en jouw stempel te drukken op deze nieuwe fase. 

 

Samen met ons gepassioneerde development-team, bestaande uit 7 technische collega’s wereldwijd, zul je nauw samenwerken om hen effectief te coachen, te begeleiden en te laten groeien. Of het nu gaat om uitdagingen op de werkvloer of complexe vraagstukken, jij staat klaar om de juiste oplossingen te vinden. Je bepaalt samen met het team de beste technische benaderingen voor projecten en draagt zorg voor een volwassen ontwikkelproces. Je bent daarnaast in staat om deze benaderingen overtuigend te communiceren naar zowel klanten als collega’s. 

 

Verder bieden wij je

 • Een goed salaris tussen de € 3.800,- en € 5.200,- op basis van een fulltime werkweek. We doen een voorstel dat passend is bij je werkervaring;
 • een volledige digitale en flexibele werkomgeving. Je krijgt veel vrijheid om je werktijden zelf in te delen, maar vinden het voor deze rol wel van belang dat je meerdere dagen per week op ons kantoor in Nijverdal aanwezig bent, jij bent namelijk onderdeel van het kernteam!; 
 • een fulltime dienstverband;
 • veel kansen om je verder te ontwikkelen;
 • een open en informele werksfeer.

 

Wij zijn Moovd

Moving therapy forward, we doen niets liever. Daarom staan wij altijd ‘aan’, werken we keihard, komen we snel tot de kern en kijken we ver vooruit. Een ambitieuze club jonge techspecialisten dus. Nu met 20 personen, over een jaar met 30 of meer.

Word jij hier blij van? Dan heb je bij ons de tijd van je leven.

 

Ben jij geschikt voor ons?

Je bent een empathische, nuchtere en inspirerende leider die onze ontwikkelingen naar een nieuwe hoogte kan leiden. Je bent flexibel, adaptief en hebt de vaardigheden om de beweeglijkheid van een scale-up omgeving te omarmen. 

 

Voor deze baan is het verder belangrijk dat je:

 • beschikt over relevante lead ervaring en affiniteit hebt met leidinggeven;
 • kennis hebt van SQL en T/SQL;
 • ervaring hebt met front-end frameworks, bij voorkeur Angular;
 • ervaring hebt met React Native of soortgelijke frameworks;
 • kennis hebt op het gebied van infrastructuur;
 • HBO of WO werk- en denkniveau.

Enthousiast geworden?

Word jij enthousiast van deze uitdagende rol en sluiten jouw ervaringen en competenties aan bij wat we zoeken? Neem dan contact op met Sander Kamphuis door te mailen naar [email protected] 

Solliciteer direct!