moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Daan

Sales

"Ik heb het gevoel dat ik in een stroomversnelling een beweging op gang breng die de wereld gaat veranderen"
Bekijk het interview van Daan Schuttenbeld

Welk gevoel geeft het jou om te werken bij Moovd? 

Ik voel me trots, omdat we bezig zijn met iets groots. Mentale problemen zijn tegenwoordig steeds heftiger en treffen steeds meer mensen. Maar ik doe er iets aan. Ik voel me ook betrokken bij Moovd, omdat ik vanaf dag één helemaal werd meegesleurd in ons verhaal. 

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik word echt blij als we samen weer een stap vooruit zetten. Een nieuwe klant of interessante relatie die ons verder kan helpen, goede gesprekken met therapeuten die net zo enthousiast zijn als wij en zich inzetten om echt het verschil te maken. Elke keer voel ik dat de beweging om echte verandering teweeg te brengen groter en sneller wordt. Dat geeft me echt voldoening en het gevoel dat alles wat ik doe bijdraagt aan een goed doel. Daardoor ga ik elke dag met plezier en motivatie naar mijn werk!

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Het is zo gaaf om te zien dat iedereen hier met dezelfde energie en drive werkt om een verschil te maken in de wereld. Het geeft me echt een gevoel van saamhorigheid met mijn collega’s. Dat we nog zoveel meer voor de maatschappij kunnen betekenen, dat geeft me zoveel energie. En ook in mijn eigen ontwikkeling zie ik nog heel veel mogelijkheden om door te groeien. Dat geeft me ook een enorme drive. Ik ben heel erg vrij om de richting van de eigen ontwikkeling te bepalen en dat maakt elke dag leuk en spannend. 

Andere inspiratie verhalen