moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Danny

Content Creator

"We maken echt verschil en dat is waar ik het voor doe. Ik maak niet alleen een video, ik neem mensen mee in hun verhaal."
Bekijk het interview van Danny Schoenmaker

Welk gevoel geeft het jou om te werken bij Moovd?

Het geeft me een enorm trots gevoel dat we de mentale zorg echt vooruit helpen. Als je ziet wat voor problemen er zijn met wachtlijsten en steeds meer mensen waarvoor de mentale problemen echt te groot worden. Dat we daarvoor dan een oplossing bieden en je ook echt ziet dat het een verschil maakt. Mensen worden beter en sneller geholpen. Om daar vanaf het begin met een klein team bij te zijn, dat voelt echt heel bijzonder. Nu maken we gewoon impact op internationale schaal met een groeiend team. Dat ik dit heb helpen opbouwen voelt heel speciaal!

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik word echt gelukkig als ik hoor hoe therapeuten hun cliënten die jaren vastlopen weer verder kunnen helpen, of weer bij een vriendin op bezoek durven. Dit doen ze samen met Moovd en dan hoor je precies wat het voor hun cliënten betekent. We maken echt verschil en dat is waar ik het voor doe. Ik maak niet alleen een video, ik neem mensen mee in hun verhaal. Door met mijn video’s deze verhalen te verspreiden haken steeds meer therapeuten over de hele wereld aan, die ook weer hun eigen verhalen hebben. Mijn video’s doen ertoe en maken daadwerkelijk een verschil. Dat ik er op deze manier aan bijdraag om op grote schaal impact te maken is wat me echt gelukkig maakt.

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Ik krijg enorm veel energie bij Moovd door alle jonge en gedreven mensen die allemaal werken voor hetzelfde doel en visie. We stropen echt steeds samen de mouwen op om onze doelen te behalen. Als je ziet wat we samen neerzetten en bereiken, dan krijg ik daar heel veel motivatie van. Doordat we samen hard werken, bouwen we ook echt een band op met elkaar, kennen we elkaar persoonlijk en hebben we ook lol binnen en buiten het werk. We zijn echt een hecht team dat samen strijdt om het verschil te maken. En daardoor ga ik elke dag met veel plezier naar werk.

Andere inspiratie verhalen