moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Natasja

Accountmanager

"Werken bij Moovd geeft me enorm veel energie, omdat iedereen heel veel passie en energie steekt in het verbeteren en het toegankelijk maken van de geestelijke gezondheidszorg."
Bekijk het interview van Natasja Leussink

Welk gevoel geeft het jou om te werken bij Moovd?

Ik voel me dankbaar en trots omdat ik een bijdrage kan leveren binnen de geestelijke gezondheidszorg. Samen met onze partners werken we aan een wereld waarin mentale klachten steeds minder voorkomen. Het geeft me voldoening om hieraan bij te dragen, om samen te brainstormen, behandelaars te ondersteunen en cliënten toegang te geven tot de hulp die ze nodig hebben. Ik ben trots op de mooie en waardevolle stappen die we elke dag zetten. Het gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid in dit team, de gedrevenheid en het enthousiasme maken me dankbaar om hier deel van uit te maken. 

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik wordt gelukkig van de gesprekken met instellingen die we ondersteunen. Dat ik ze mag vertellen over WeMind. Laten weten dat ik er ben voor de mind van behandelaren, maar ook voor die van cliënten, daar wordt ik echt gelukkig van. We zijn bezig met zoveel mooie ontwikkelingen, zoveel mogelijkheden zowel binnen als buiten Nederland, en zoveel potentieel om nog meer cliënten te helpen. Do what you love and love what you do, dat is echt wat ik bij Moovd heb. Daarom ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk! 

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Werken bij Moovd geeft me enorm veel energie, omdat iedereen heel veel passie en energie steekt in het verbeteren en het toegankelijk maken van de geestelijke gezondheidszorg. Hier gaan ook steeds meer instellingen in mee. Natuurlijk is het soms uitdagend en is het hard werken. Maar hierin voel ik me wel gewaardeerd en aangemoedigd, zodat ik elke dag mijn beste werk kan leveren. We hebben een gedreven en jong team en de gezamenlijke drive is voelbaar in alles wat we doen. Wie wil daar nu geen onderdeel van zijn?!

Andere inspiratie verhalen