Moovd EMDR

Moovd EMDR
moving therapy forward

Angst

Angststoornissen komen in alle soorten en maten. Met We Mind biedt je voor elke angst een effectieve behandeling. Hiermee realiseren we samen een wereld waarin niemand hoeft te lijden onder angst.

Digitale EMDR

Meer impact in minder tijd

Verkort het EMDR behandeltraject aanzienlijk met digitale EMDR, toepasbaar zowel in de therapiekamer als op afstand bij de cliënt thuis. Met DEMDR beschik je als therapeut over evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Zo bereiken cliënten sneller het gewenste resultaat en is het behandeltraject korter. Waar je als therapeut normaal gesproken met de vingers voor de ogen beweegt, komt de cliënt nu via een webpagina of de mobiele telefoon in een virtuele wereld. Dit prikkelt de zintuigen beter en meer nauwkeurig, met als gevolg een betere werkgeheugenbelasting en effectievere daling van de ‘Subjective Unit of Distress’. De methode is voor therapeuten langer vol te houden en biedt de mogelijkheid om de cliënt tijdens het proces nauwkeurig te observeren. Experts bevestigen dat therapeuten met digitale EMDR de effectiviteit van de therapie vergroten, waardoor ze méér cliënten beter kunnen helpen.

Lees meer...

Virtual Reality Exposure Therapie

50% sneller tot de kern van het probleem

Breng alle exposure-oefeningen uit de buitenwereld naar de therapiekamer, veilig en controleerbaar. Met het VRET platform van Moovd heb je als therapeut een groot aanbod aan digitale therapieën binnen handbereik, die een levensechte beleving en maximale confrontatie garanderen. Uit onderzoek blijkt dat cliënten hierdoor in korte tijd grote stappen voorwaarts kunnen zetten in hun behandeltraject.

Lees meer...

Onze partners

Benieuwd naar de mogelijkheden als partner? Neem contact op.