moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Luuk

Marketeer

"Met onze gezamenlijke drive ben ik ervan overtuigd dat we de wereld gaan veranderen en dat geeft me enorm veel energie"
Bekijk het interview van Luuk van den Borden

Welk gevoel geeft het jou om bij Moovd te werken?

Het geeft me een enorm trots gevoel voor Moovd te werken. Ik krijg er een heel warm gevoel van dat we wereldwijd mensen hun mentale klachten kunnen laten overwinnen. Zoals een vriendin van mij die haar tentamens niet haalde, omdat ze depressief was en niet op tijd hulp kreeg. Dat we zulke mensen nu wel direct hulp kunnen bieden geeft me een heel voldaan gevoel. Alles wat ik elke dag doe, dat doet er toe en dat maakt me echt gelukkig!

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik word echt gelukkig van het voorrecht dat ik als Marketeer elke twee weken therapeuten en cliënten mag interviewen. Dan hoor je zulke heftige verhalen over huiselijk geweld en misbruik waar mensen jaren mee zitten. Ik vind het zo gaaf om therapeuten zo blij te zien dat ze samen met Moovd die mensen weer een glimlach kunnen bezorgen. Dat we mensen echt hun leven teruggeven geeft me zo’n onbeschrijflijk gevoel. Het is fantastisch dat ik daaraan mag bijdragen. 

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Ik krijg heel veel energie van werken in een team dat er alles uit wilt halen. Bij Moovd voel ik daarom een enorme drive, omdat ik gewoon echt het vuur zie bij mijn collega’s die ik bij mezelf herken. Alles voelt dan ook alsof we er samen alles uit willen halen. Ik sta er nooit alleen voor en dat geeft een heerlijk gevoel. Met die gezamenlijke drive ben ik er ook van overtuigd dat we de wereld gaan veranderen en dat geeft me enorm veel energie.

Andere inspiratie verhalen