moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Wesley

Medior Front-end Developer

"Als ik dan zie dat mensen blij zijn met wat ik heb gemaakt en therapeuten beter kunnen werken dankzij onze producten, dan voelt dat echt goed."
Bekijk het interview van Wesley Barink

Welk gevoel geeft het jou om bij Moovd te werken?

 Ik voel me enorm prettig bij Moovd en ik vind het gaaf waar we mee bezig zijn. Van dichtbij maak ik mee met welke uitdagingen de zorg dagelijks te maken heeft. Moovd helpt juist om die problemen aan te pakken. Als ik dan hoor dat de producten die ik bouw ook daadwerkelijk mensen heeft kunnen helpen maakt mij dat extra trots.

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

 Ik word gelukkig doordat therapeuten direct zien welk werk ik aflever, wat hun werkzaamheden makkelijker maakt. Hiermee draag ik er direct aan bij dat therapeuten hun werk beter kunnen doen en cliënten beter kunnen helpen. Dat maakt het dat ik extra motivatie krijg om elk project goed af te ronden. Als ik dan feedback krijg van therapeuten dat het een stuk prettiger werken is, dan heb ik het goed gedaan en ben ik extra trots.

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

 We bouwen hier iets compleet nieuws en unieks en dat geeft me een energieboost die ik nergens anders vind. Het mooie aan mijn werk bij Moovd is dat ik voortdurend kan groeien en mezelf verbeteren. Ik kan me volledig concentreren op front-end ontwikkeling en me bezighouden met producten die altijd in beweging zijn. We zijn altijd bezig om bestaande producten te verbeteren, wat betekent dat er altijd nieuwe uitdagingen op me wachten. Ik krijg veel vrijheid en dat zorgt ervoor dat ik veel kan leren en constant wordt uitgedaagd. Er zijn geen grenzen aan hoe ik mezelf hier kan ontwikkelen. Als ik dan zie dat mensen blij zijn met wat ik heb gemaakt en therapeuten beter kunnen werken dankzij onze producten, dan voelt dat echt goed.

Andere inspiratie verhalen