moving therapy forward

Inspiratie verhaal van Jennifer

Psycholoog

"Het geeft mij een heel gelukkig gevoel als ik mensen met mijn content weer de goede weg op kan helpen."
Bekijk het interview van Jennifer van Zon

Welk gevoel geeft het jou om te werken bij Moovd?

Werken bij Moovd maakt me heel enthousiast en trots. Ik mag deel uitmaken van een team dat zich elke dag inzet voor een betere toekomst voor de geestelijke gezondheidszorg. Het is mooi dat we met een team waarin iedereen een andere werkachtergrond heeft, toch altijd maximaal resultaat behalen. Dat geeft mij iedere dag weer goede motivatie om aan het werk te gaan.

 

Waar word je gelukkig van als je denkt aan je werkzaamheden binnen Moovd?

Ik word heel gelukkig van de mix tussen volledig in de wetenschap zitten en dat te mogen delen met andere mensen zoals zorgverleners, mensen die mentaal vast lopen of met collega’s. Het is leuk dat ik mensen bewust kan maken van psychologie. Dit doe ik nu onder andere door content te maken voor de WeMind Balance app. Hiervoor verdiep ik mij in de theorie en dat vertaal ik naar informatie waar iedereen wat aan heeft. Daarom ben ik in de zorg gaan werken, zodat ik mensen kan helpen en omdat ik het contact heel leuk vind. Het geeft mij dan ook een heel gelukkig gevoel als ik mensen met mijn content weer de goede weg op kan helpen.

 

Waarom geeft werken bij Moovd jou zoveel energie?

Binnen Moovd werk ik niet alleen om andere mensen op weg te helpen, maar krijg ik ook veel de tijd om mijzelf verder te ontwikkelen. Dat een bedrijf zulke kansen biedt is voor mij erg belangrijk. Daarnaast krijg ik veel energie van mijn collega’s. Ik voel me gewaardeerd binnen het team en iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Er is altijd ruimte voor serieuze gesprekken, maar we hebben ook genoeg lol met elkaar. Dat maakt het werken bij Moovd zo leuk.

Andere inspiratie verhalen